40% rabatt på allting! Black november deal: bara tills lagren är slut! (6)

Chiptuning Maruti

Chiptuning Maruti - fordonstillverkare baserad i Indien. Ett annat namn - Maruti-Suzuki, eftersom Suzuki är mycket starkt involverade. Modellerna finns främst i lägre mittenklass till småbilsklassen. De säljs också i europeiska länder som Ungern, Grekland och Nederländerna. Sedan 2009 gjordes Nissan Pixo hos dem. Vi är glada att kunna ge din bil mer kraft och erbjuda Chiptuning Maruti.

Maruti chiptuning - 1981 Maruti Suzuki India Ltd. grundades som ett samriskföretag mellan den japanska tillverkaren och den indiska regeringen. Suzuki innehar för närvarande 54 % av aktierna. På Maruti produceras bilar under licens. Ett exempel skulle vara Gypsy-modellen baserade på Suzuki SJ. Även nyare modeller som Swift Maruti chiptuning går bra. Intäkterna från 2016 pekar på en rekordvinst. Med Maruti chiptuning vill vi bidra till tillverkarens framgång.

Maruti chiptuning - Maruti producerar Suzuki-modeller under licens för den indiska marknaden. Gruppen grundades 1981 som ett joint venture mellan Suzuki och Indiens regering. Maruti tillverkar 53 % av bilarna på den indiska marknaden. Bland produkterna ingår modeller som Swift, Jimi eller Baleno. Om makt saknas är maruti chiptuning ett alternativ att överväga. I Indien finns det egna Maruti körskolor nu. Vi är glada att erbjuda Maruti chiptuning.

Maruti
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Maruti Ritz 1.3 CRDi 16V 1248 ccm 75 HK 55 kW 190 Nm
Maruti Swift 1.3 CRDi 16V 1248 ccm 75 HK 55 kW 190 Nm
Maruti SX4 1.3 CRDi 1248 ccm 90 HK 66 kW 200 Nm
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Modellserie
Ritz
Swift
SX4

Bilen hittades inte?

Anmäl bilen nu. Vanligtvis får du svar på samma dag!

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.