40% rabatt på allting! Sommar racing deal: för racingfans! Begränsat antal. (6)

PedalBox

PedalBox

Nu med ny programvara
Bättre gasrespons
2.290,00 kr
från 1.690,00 kr moms ingår
Vår PedalBox har det nya Multy-Processor systemet. Således kommer du känna mycket bättre gasrespons omedelbart. Lätt justerbar från sportig till sparsam - med en enkel knapptryckning!
Samtidigt bidrar PedalBox till maximal säkerhetsnivå under körning. Två processorer arbetar med maximal prestanda för din säkerhet. Våra ingenjörer har utvecklat en mycket sofistikerad kontrollrutin som gör att processorerna styr varandra hela tiden. På så sätt uppnår vi en ökad säkerhetsfaktor på cirka 1 000!

Välj bil

Sportig gasrespons

Med PedalBox kan du styra gaspedalen mycket bättre. Motorns respons utvecklas mycket mer dynamiskt - precis som du doserar!

Multiprocessorsystem

Den viktigaste funktionen för din säkerhet. Våra ingenjörer har utvecklat en genial kontrollmekanism vars logik säkerställer ömsesidig kontroll av båda processorerna. Detta minskar risken för fel med 1 000 gånger.

Perfekt komplement till Chiptuning

Det optimerade svaret genom vår PedalBox är det perfekta komplementet till Chiptuning.

Multiprocessorsystem

patenterat system

Den viktigaste funktionen för din säkerhet. Våra ingenjörer har utvecklat en genial kontrollmekanism vars logik säkerställer ömsesidig kontroll av båda processorerna. Detta minskar risken för fel med 1 000 gånger.

Multiprocessorsystem
Racingteknik

Racingteknik

Erfarenhet av racing

Lednings- och utvecklingsteamet på CPA Chiptuning ser tillbaka på över 40 års racingerfarenhet. Här ingår Formel 2 (EG), VM-tävlingar med motorcykel, go-kart, Supermoto och senast den nationella Superbike-klassen.


Optimering vid gasreglaget

 • Sport+

  väldigt sportig respons

 • Sport

  sportig pedalrespons

 • Fabrik

  urpsrunglig pedalrespons

 • Miljövänlig

  fördröjd pedalrespons

 • Eco II

  bekväm pedalrespons

  Klicka här ↓
Klicka här
Klicka här
 • Karaktäristisk optimering med individuell programvara

  Med CPA Chiptuning får du alltid en programvara som är exakt anpassad till din motor eller bil. Någon omjustering behövs därför inte. Detta gör det möjligt att utnyttja motorns kraftreserver bättre utan att begränsa livslängden. Digital kartoptimering optimerar avstämningsdata i realtid.

  Enkel installation av PowerBox

  1.

  Släpp gaspedalen: Ta bort gaspedalen från monteringen för att nå kontakten om det behövs.

  2.

  Dra av originalkontakten från gaspedalen.

  3.

  Sätt i den medföljande kabelstammen (adaptern) mellan gaspedalen och den ursprungliga stickkontakten.

  4.

  Anslut PedalBox till den medföljande kabelnätet.

  5.

  Släpp gaspedalen: Var noga med att säkerställa korrekt installation av gaspedalen och korrekt dragning av kabelanslutningarna.

  6.

  Om så önskas kan du fixa PedalBox på en lämplig plats med den medföljande limremsan.

 • Chiptuning: Komplex teknik. Enkel installation. Stor effekt.

  Utifrån vad som fortfarande definieras som chiptuning idag har CPA-tekniken utvecklats länge från "enkel" chiptuning. Snarare innebär det komplexa algoritmer vars programvara är utvecklad av ingenjörer och tillämpas i kombination med know-how av våra erfarna tekniker, vilket resulterar i en anpassad effektökning för din bil.

  Fokus ligger på harmonin mellan maskinvara och bilspecifik programvara. Det är därför du som kund kan vara säker på att få bästa möjliga prestandaökning på CPA.

  Vårt löfte: maximal prestanda och säkerhet i perfekt kombination för din bil!

 • De olika motorerna

  Chiptuning på turbo bensinmotorer

  Den elektroniska kontrollen av motorn spelar en allt viktigare roll i moderna turbodrivna bensinmotorer.

  Motorns styrenhet bearbetar data från många sensorer och beräknar därmed t.ex. önskad insprutningskvantitet, önskat boosttryck, önskad tändtid osv.

  På så vis blir data utläst och behandlad av många sensorer.

  För att uppnå en effekt- och förbrukningsoptimering måste dessa parametrar optimeras. CPA bygger på den speciellt utvecklade motorspecifika programvaran som säkerställer en efterföljande förändring av fabriksinställda kontrollparametrar. Genom att optimera motordata ökar effekten märkbart och förbrukningen minskar.

  Resultatet av exakt inställda och optimerade parametrar är en märkbar ökning av effekt och effektivitet. Alla relevanta motordata registreras, kontrolleras och optimeras i realtid - men bara om föraren också tar till vara på efekten.

  Även under effektökningen är alla skydds- och kontrollfunktioner hos styrenheten aktiva.

  Chiptuning på turbo diesel

  Moderna turbodieselmotorer har redan övervakats och kontrollerats elektroniskt av motorstyrenheter i årtionden. Regulatorn detekterar otaliga värden som injektionsmängd, injektionstiming, ökat tryck, hastighet osv. Dessa värden används till motorns kontroll och övervakning.

  CPA-modulen samlar in all relevant data direkt till motorsensorerna och läser ut information om injektionens kvantitet, timing, ökat tryck, hastighet osv. Mappningsprogrammet vi utvecklat optimerar parametrarna i realtid på bråkdelar av en sekund och vidarebefordras till motorns styrenhet. Här beräknas nya värden med data från vår inställningsmodul och den återstående mappningen av motorn anpassas samtidigt. Som ett resultat behåller tillverkarens styrenhet hela tiden kontrollen över din motor, vilket innebär att säkerhets- och skyddssystemen förblir aktiva.

  Den extra effekten hos din motor uppnås genom den riktade realtidsoptimeringen av motorsignalerna. Effektiviteten och prestandapotentialen hos din motor ökas märkbart av vår optimeringsstyrenhet.

 • Karakteristisk optimering på gaspedalen

  Vår geniala programvara som är speciellt utvecklad för din gaspedal optimerar mappningen av din gaspedal efter önskemål. Sätt vår PedalBox i sportläge. Som framgår i diagrammet till vänster kommer du återuppleva din bil med oöverträffad livlighet och sportig gasrespons. Växling till komfortläge (Eco II) möjliggör bränsleeffektiv körning och kan vara till stor hjälp i stadstrafik och trafikstockningar.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.