40% rabatt på allting! Vårsdeal: kun begränsat antal! (6)

Chiptuning GWM

Chiptuning GWM - står för Great Wall Motors med säte i Baoding - härlett från den den kinesiska muren förmedlar den hållbarhet och motortuning tillfoga kraft. Grundad i 1976, tillverkar den framför allt småbilar, skåpbilar och pickups. I 2010 tillkom en så kallad Voreex C30, en halvkombi. Den är en av de första företagen från Asien som bedriver monteringsverk för fartyg i Europa. Chiptuning GWM - pur begeistring!

GWM chiptuning - GWM, också kallad Great Wall, är en kinesiska biltillverkare som består sedan 1967 och har sätet i Hebei. Namnet och emblemet förmedlar robusthet och hållbarhet. Till det passar GWM chiptuning. Koncernen var den första kinesiska koncernen som bedriver ett monteringsverk i EU med säte i Bulgarien. De tillverkar övervägande småbilar och limousiner, men också skåpbilar och pickups. Om du saknar lite kraft, är GWM chiptuningen en option för dig.

GWM chiptuning - också kallad ofta Great Wall Automobile och är en av de största uppåtgående biltillverkarna i Kina. Märkeemblemet och namnet erinrar om robustheten och hållbarheten av den kinesiska muren. Produkterna är huvudsaklig SUV:er, småbilar och pickups. Sport Utility Vehicle säljs under namnet Haval eller Wey - för båda erbjuder vi specifisk GWM chiptuning. GWM producerar fartyg för den europeiska marknaden i ett eget verk i Bulgarien och har förutom ett utvecklingscentrum i den hessiska Dietzenbach sedan 2016. Vi är spända på utvecklingen av den kinesiska tillverkaren och ser fram till GWM chiptuning.

GWM
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
GWM Haval H5 2.5 TCI 2499 ccm 109 HK 80 kW 300 Nm
GWM Hover 2.8 TCI 2771 ccm 116 HK 85 kW 285 Nm
GWM Wingle 5 2.5 TCI 2499 ccm 109 HK 80 kW 300 Nm
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Modellserie
Haval
Hover
Wingle

Bilen hittades inte?

Anmäl bilen nu. Vanligtvis får du svar på samma dag!

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.