40% rabatt på allting! Black november deal: bara tills lagren är slut! (6)

VW Golf VIII (CD) GTI Clubsport chiptuning

VW Golf VIII (CD) GTI Clubsport chiptuning Den nya Golf 8 GTI Clubsport

Den har potentialen för att bli den nya Golf GTI-ikonen. Clubsport verkar lite som den berömda ulven i fårakläder. Den sportsliga Golf 8 GTI, en familj-Golf som kan också åka Nordschleifen övertygande. Därför utvecklade Golf GTI Clubsport-utvecklarna ett speciellt Nordschleife-modus, aktivera inställningen och då går vi vilt. Hjälpsam med den nya Golf GTI Clubsport är kördynamik-ledaren och den fyrlänkade bakaxeln. Den precisa styrningen av Clubsport övertyger i alla bikter och ger föraren alltid känslan att ha allt under kontroll. Optisk förändrades också några saker. Påfallande är den genomgående varselljus-listen i fronten. Frontspoilern utformades nytt och stötfångaren med sina båda vingar verkar kraftigt. Bredda sidokjolar, stora ovala slutrör och en två-dels takspoiler formar Clubsport. Sin 2.0-liter turbomotor levererar 400 Nm och 300 hk. Vem som vill ha mer, bestämmer sig för tuningen från CPA Performance med upp till knapp 100 Nm och 70 hk mer effekt. GTI tuning - hjärta, vad vill du mer?

Resultatdiagram VW Golf VIII (CD) GTI Clubsport
30.04.2021

VW : Ytterligare testning

25.06.2021
  • VW Passat B8 (3G) 2.0 TSI OPF

En effektökning av 60 hk och 83 Nm är möjlig med CPA PowerBox. Om du söker en anpassad effektökning, välj effektökningen från CPA Performance.

21.11.2019
  • VW Touareg III V6 TDI

Den nya VW kommer med den nyaste VW-tekniken och mycket komfort. Passande därtill finns det vår ConnectiveSystem som kan öka komforten eller sportigheten med olika kraftnivåar.

23.06.2021
  • VW Up 1.0 TSI

Med CPA ConnectiveSystem får du kombinationen av motortuning och gaspedaltuning. Testa den inkopplingsbara effektökningen.

19.08.2014
  • VW T5 Bus 2.0 TDI (CR) DPF (ab 2009)

CPA Chiptuning testar och utvecklar speciell programvara för TuningBox ofta VW T5.

20.11.2020
  • VW T-Roc R 4Motion

CPA-ingenjörerna utvecklade en motorspecifisk programvara för VW T-Roc R för en kraftökning efter långtidstester och intensiv dataomfattning. Övertyga dig själv av den passande chiptuningen.

08.07.2021
  • VW Touareg II (C2) 3.0 V6 TDI (CR) BlueMotion DPF

Testa effektökningen från CPA Performance med PowerBox för din VW Touareg. Med den patenterade CPA ConnectiveSystem får du motortuning och gaspedaltuning i kombination.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.