Välj bil

VW Golf VIII (CD) GTI Clubsport chiptuning

VW Golf VIII (CD) GTI Clubsport chiptuning Den nya Golf 8 GTI Clubsport

Den har potentialen för att bli den nya Golf GTI-ikonen. Clubsport verkar lite som den berömda ulven i fårakläder. Den sportsliga Golf 8 GTI, en familj-Golf som kan också åka Nordschleifen övertygande. Därför utvecklade Golf GTI Clubsport-utvecklarna ett speciellt Nordschleife-modus, aktivera inställningen och då går vi vilt. Hjälpsam med den nya Golf GTI Clubsport är kördynamik-ledaren och den fyrlänkade bakaxeln. Den precisa styrningen av Clubsport övertyger i alla bikter och ger föraren alltid känslan att ha allt under kontroll. Optisk förändrades också några saker. Påfallande är den genomgående varselljus-listen i fronten. Frontspoilern utformades nytt och stötfångaren med sina båda vingar verkar kraftigt. Bredda sidokjolar, stora ovala slutrör och en två-dels takspoiler formar Clubsport. Sin 2.0-liter turbomotor levererar 400 Nm och 300 hk. Vem som vill ha mer, bestämmer sig för tuningen från CPA Performance med upp till knapp 100 Nm och 70 hk mer effekt. GTI tuning - hjärta, vad vill du mer?

Resultatdiagram VW Golf VIII (CD) GTI Clubsport
30.04.2021

VW : Ytterligare testning

20.11.2020
  • VW T-Roc R 4Motion

CPA-ingenjörerna utvecklade en motorspecifisk programvara för VW T-Roc R för en kraftökning efter långtidstester och intensiv dataomfattning. Övertyga dig själv av den passande chiptuningen.

02.05.2014
  • VW Golf VII (AU) 2.0 GTD

Den nya Golf 7 GTD i test - en bra ljudmodul för en diesel!

14.12.2018
  • VW Up 1.0 GTI

Låt vår motorspecifisk chiptuning för VW UP GTI hänföra dig. Med PowerBox:en från CPA presterar tre-cylindern av upp till 31 HK och 54 Nm mer än serieversionen.

03.07.2021
  • VW Touareg III V6 TDI

Testa chiptuning från CPA Performance för en jättebra effektökning för din VW Touareg. Med CPA ConnectiveSystem kan styras effektökningen helt enkelt från interiören efter behov på knapptryckning.

09.01.2014
  • VW Eos 2.0 TSI/TFSI

The VW EOS 2.0 TSI / TFSI tack vare CPA Chiptuning a sport cabriolet?

30.10.2015
  • VW Passat B7 (3C) 1.4 TSI

Önskar du dig också en krispig kurvaröbare i stället för en bekväm resabil? Så är du riktig med våra PowerBox:er för VW Passat 1.4 TSi.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.