Du har inte valt någon bil än. Välj bil

Skoda Kamiq 1.5 TSI i provningen

Skoda Kamiq chiptuning

Motorspecifisk programvarautveckling för City-SUV:en av den tjeckiska biltillverkaren. Utvecklad är kraftökning både för 6-växlar-växellådan och 7-växlar automatikväxellådan med dubbelkoppling. Fyra-cylindern snurrar stillsamt och reagerar rent på de olika kraftnivåarna av CPA ConnectiveSystem. Elegant och sportig av naturen, med men vår kraftökning får den tjeckiska bilen upp till 41 ytterligare HK. De är tydligt märkbar. Vi är övertygade av vår Skoda Kamiq chiptuning. Övertyga dig också av kraftökningen för ditt fartyg.

Resultatdiagram Skoda Kamiq 1.5 TSI
22.02.2020

Skoda : Ytterligare testning

16.05.2014
  • Skoda Octavia (III Typ 5E) 2.0 TDI (RS)

Skoda RS i körpraktiskt test vid CPA-chiptuning.

07.01.2020
  • Skoda Octavia (III Typ 5E) 1.0 TSI

Den motorspecifiska programvaran och testet med till exempel termiska händelser gör vår chiptuning till en kraftökning för den du kan bestämma dig med gott samvete. Testa produkterna från CPA chiptuning och hämta fram mer från ditt fartyg.

09.11.2019
  • Skoda Kodiaq 2.0 TSI

En bensinbesparing av upp till 1,2 liter och en kraftökning av upp till 46 HK och 84 Nm är resultaten av vår individuell programvarautveckling för Skoda Kodiaq 2.0 TSI. Testa oss idag.

Våra biltester

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.