Välj bil

Bentley Continental GT

Chiptuning Bentley Continental GT

Av naturen förfogar Bentley över stolta 467 kW och 900 Nm. För ländningsstället kan väljas olika modi för att få mer komfort på gatorna. Även bekvämare blir det med vår PedalBox. Med den kan du styra gasmottagningen optimalt och välja efter behov mellan Eco II och Sport+. Vår PedalBox i kombination med vår PowerBox blir ConnectiveSystem. Med den kan du inte bara styra gasmottagningen men också kraftökningen. Kraftnivåarna är enkelt väljat från insidan över PedalBox:en. Här kan nås en förvånande kraftökning av upp till 101 HK och 141 Nm. Uppleva ditt fartyg med en märkbar kraftökning från CPA Performance.

Resultatdiagram Bentley Continental GT
24.09.2019

Bentley : Ytterligare testning

21.04.2021
  • Bentley Continental GT Speed

En förvånande kraftökning för din Bentley med tuningen från CPA. Gaspedaltuning med PedalBox med olika kraftnivåer.

12.02.2021
  • Bentley Bentayga

Övertyga dig av CPA chiptuning og den motorspecifika software för kraftökningen för din Bentley Bentayga. PowerBox från CPA och den särskilt utvecklade programvaran arbetar mycket gott tillsammans.

03.11.2020
  • Bentley Continental GT V8

Högkvalitativ avverkning hos lyxfordonet Bentley Continental GT V8. Här vill vi bidra vår del och erbjuder en högkvalitativ PowerBox med motorspecifisk chiptuning.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.