Välj bil

Klassiskt formspråk möter högteknologiska inälvorna - Alfa 4C

Alfa Romeo 4C 1.8 Turbo

Jämsides med den lindriga vikten är framför allt den direkta styrningen utan servostödjande ett riktigt skämt. Chassit är förfärdigat av kolatomfiberförstärkt plast, är mycket lätt och bidrar avgörande till de grandiosa köregenskaperna. 4C är framdrivat av en fyracylinder med 1.8 L slagvolym och 240 serie-HK. CPA läggar mycket körskämt på med PowerBox Nitro. Med den sofistikerade och motorspecifiska programvaran kan kraften ökas om upp till 65 HK och 95 Nm. Tack vare den lindriga vikten av den italienska bilen är de ytterligare HK direkt märkbara och trollar ett leende i ansikten av varje åkare. Med den jättedirekt styrning och bakaxeldriften är den knutit kraften av fyracylindern och CPA PowerBox:en överförd perfekt till gatan, motorn snurrar glädjande högt och skjutar ostyrigt framåt.

Resultatdiagram Alfa Romeo 4C 1.8 Turbo
11.10.2018

Alfa Romeo : Ytterligare testning

19.12.2017
  • Alfa Romeo Giulia 2.2 Multijet AT 8

Med CPA PowerBox:en får du upp till 25% mer kraft för din Giulia. Chiptuning från CPA ökar kraften och körskämtet. Praktiskheten för vardags och hållbarheten är bevarade.

12.06.2018
  • Alfa Romeo Giulia 2.9 V6 QV

Övertyga dig av chiptuning CPA, upp till 644 HK och 758 Nm är möjliga med CPA PowerBox:en. Nya spetsvärden och förbättrad gasmottagning och tvärdrag är resultaten.

10.05.2017
  • Alfa Romeo Giulia 2.2 Multijet

Kraftvullare krafthöjdpunkt med Chiptuning från CPA. Upp till 25% mer kraft för Giulia är möjliga. Den kör sig agilare och mer ökonomisk tack vare motoroptimeringen av CPA PowerBox:en.

28.02.2015
  • Alfa Romeo Brera 2.4 JTDM 20V

Mer kraft på Alfa Romeo Brera av CPA chiptuning.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.