Välj bil

Abarth 695 Tributo Ferrari 1.4T 132 kW

Kraftökning med PowerBox från CPA

Vi har testat Abarth 695 Tributo Ferrari. Resultaten var mer än positiv. Det stigade kraftmomentet är tydligt märkbar om accelerationen och också gasmottagningen i det nedre rotationstalområdet var förbättrat. Vi lägger fokussen under våra testar på praktiskheten för vardags och hållbarheten, så simulerade vi olika vardagssituationer för vårt långtidstest för att låta flyta in de här resultaterna i programvarautvecklingen. En kraftökning av 26% med den hellre ringa vikten av den italienaren ledar fram till förbättrade accelerationsvärden, mer kvickhet och körskämt. Övertyga dig själv!

Resultatdiagram Abarth 695 Tributo Ferrari
05.04.2017

Abarth : Ytterligare testning

12.05.2015
  • Abarth Grande Punto 1.4 T-Jet

CPA PowerBox för Abarth Grande Punto Tuning. Motortuning för Abarth med speciell programmering för mer kraft.

21.06.2018
  • Abarth 124 Spider

Den starka bron av Fiat 124 Spider får en rå kraftkur från CPA, upp till 215 HK och 315 Nm är möjliga. PowerBox:en ser om ett förbättrade tvärdrag och mer körskämt.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.