40% rabatt på allting! Vårsdeal: kun begränsat antal! (6)

Chiptuning Hino

Chiptuning Hino - japansk lastbil- eller också busstillverkare. Mellan 1953 och 1966 tillverkade den också personbilar. Idag är den ett dotterbolag av Toyota-Motor-Corporation. Intressant är modellen Contessa 900 Sprint med 45 HK (företrädaren hade 35 HK) och en bakvagnmotor. Karossen ritades den italienska designern Michelotti och upprustad med chiptuning Hino från CPA får den några HK mer. På grund av Toyotas delaktigheten i 1966 avvecklades personbilproduktionen där.

Hino chiptuning - Grundandet härstammar från året 1942 än Hino Heavy Industrie separerade från Diesel Motor Industrie. Sedan producerar det japanska företaget lastbilar, bussar och militärfordon. Hino chiptuning utvecklades bland annat för insatsen i lastbilar och bussar och ser om en förbättrade performance. FJ Cruiser producerades under licens för Toyota. Hino är också aktiv i motorsporten, här kör märket med Ranger FT Truck i Rally Dakar. Här finns det en förbindelse med Hino chiptuning.

Hino chiptuning - det japanska företaget finns det redan sedan 1942, och sedan produceras där lastbilar och militärfordon. Senare tillkom transportfartyg och bussar. Toyota håller majoriteten av aktieandelar. Produktpallen omfattar jämsides med medeltunga lastbilar som Profia bussar som till exempel Selega. Särskilt i anspråksfulla insatsregioner bringer Hino chiptuning en avgörande fördel. Men den japanska producenten kan även mer, sedan 1991 kör tillverkaren i rally Dakar. Sedan dess är den alltid bland de första 10 placeringarna, härtill passar Hino chiptuning.

Hino
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Hino 300 4.0 4009 ccm 150 HK 110 kW 397 Nm
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Modellserie
300

Bilen hittades inte?

Anmäl bilen nu. Vanligtvis får du svar på samma dag!

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.