40% rabatt på allting! Sommar racing deal: för racingfans! Begränsat antal. (6)

Motorspecifisk kraftökning

Maybach GLS-Class (X167) GLS600 chiptuning

Maybach GLS 600, det är sann SUV-lyx. Här bevisar Mercedes igen sitt kunnande. Om man tänker, att det finns redan allt i en lyx-SUV, sätter Mercedes-utvecklarna någonting på spetsen. Passagerarna i den ädla Maybach GLS 600 är absolut i medelpunkten. Ljudsänkning i varje köresituation och ett enkomt utvecklat Maybach-köremodus ska ta alla fornimmelse av ingångsmygning och acceleration från passagerarna. För att utforma på- och avstigningen från den ädla SUV:en ståndsmässigt, finns det belysta fotsteg, som gömmar sig under karossen om man inte brukar dem. Maybach är utrustad med en V8-Biturbomotor med 558 hk og 730 Nm, ytterligare kraft finns det med EQ-Boost (22 hk) og den nya nioväxlor-automatlådan arbetar sensationellt. CPA Performance utvecklade för Maybach ännu en särskilt kraftökning som tillhandahåller den ädla SUV:en ytterligare 120 Nm og knapp 100 hk.

Resultatdiagram Maybach GLS-Class (X167) GLS600
01.04.2021

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.