0 objekt

0,00 kr moms ingår

 

Du har inte valt någon bil än. Välj bil

Porsche 911 991 Turbo S PedalBox

Porsche 911 991 Turbo S, bara wow

Nyheterna som aktiva motorlagrar, bakaxelstyrning, runkkompensation, aktiva spoilrar, keramikbromsar och den perfekta allhjulsdriften erbjuder väldig körskämt utan ånger. Ingenjörerna från CPA ville tillföga pricken över i och nådde en optimering en svarbeteendet med den speciellt utvecklade CPA PedalBox:en. Styra gaspedaln över PedalBox:en i olika nivåar. Modi från Eco II till Sport+ kan väljas bekvämt på knapptrykning och anpassas till olika körsituationer. Den precisa hanteringen för den principellt allhjulsdrivit turbomotorn erbjuder grandios traktion även i dåligt väder. På insidan kunde Porsche tillverka en optimal relation mellan människa och maskin. De perfekt mångdubbelt ställbara sportsätena i förbindelse med den nytt utformade ratten är ett perfekt team. Så kan facitet bara vara: övertygande, sensationell, en dröm.

Resultatdiagram Porsche 911 991 Turbo S
08.12.2020

Porsche : Ytterligare testning

12.06.2018
  • Porsche Panamera (II) 4S

Uppleva den kraftfulla V6 av Porsche Panamera 4S i förbindelsen med CPA PowerBox Nitro. Upp till 523 HK och 653 Nm är möjliga med den specifiska programvaran, övertyga dig själv.

29.07.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Med PowerBox:en från CPA Chiptuning kan nås märkbar mer kraft. Det förlänar din bil mer sportighet.

03.07.2019
  • Porsche Macan S

Med CPA PowerBox:en kan nås en kraftökning av upp till 80 HK, vad som är tydligt märkbar. Långtidstestar och motorspecifisk programvarautveckling möjliggör det goda sammanarbetet av CPA PowerBox:en och Porsche Macan S.

03.03.2016
  • Porsche Macan S Diesel

Den speciellt utvecklade programvaran bringer din Porsche Macan S Diesel en förvånande kraftökning. Kombinationen av PowerBox Nitro och PedalBox är också en nyhet som ska bringer dig mycket körskämt.

17.04.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Genom vår Porsche-chiptuning kunde en stor prestationsökning och märkbart mer vridmoment uppnås.

05.12.2018
  • Porsche Panamera (II)

Uppleva praktiskheten för vardags i förbindelse med grandios kraft. CPA PowerBox Nitro ser om en kraftökning av upp till 86 HK i den nya Porsche Panamera Sport Turismo.

Våra biltester

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.